Czym i jak mozna uszczelnic szczeliny w suficie tuz przy sosnowych belkach? Z góry dziekuje za kazda rade.
Jestem w tej branzy zielona jak "wiosenny szczypiorek".
szczeliny przy belkach sufitowych
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
|
Hmm może pianką pistoletową..choć to chyba będzie brzydko wyglądało? Nic innego nie przychodzi mi do glowy
|
|
|
Są w sprzedaży szpachle do drewna w różnych kolorach opakowane w tuby jak silikony. Zastosowanie takiego cuda chyba pomoże:)
Zapraszam do rejestracji na forum. Wkrótce pierwszy konkurs dla zarejestrowanych użytkowników
Masz stronę internetową Dodaj ją do Katalogu stron Remonty mieszkań Warszawa Szukasz pomysłu na aranżację wnętrza? Zajrzyj do Galerii wykonanych prac |
|
|
Wielkie dzieki za wasze podpowiedzi, ale te szczeliny sa miedzy belka a sufitem (w suficie), a wiec nie mozna zastosowac silikonu do drewna, bo sufit to jest wlasciwie gips.
Nastepne moje pytanie dotyczy samych (swiezo zamontowanych) belek sosnowych: otóz na niektórych z nich pojawiaja sie takie szare plamki. Próbowalam zetrzec papierem sciernym, ale jak narazie bez efektu. Czy ktos zna jakis srodek zeby je wywabic oraz co zrobic aby zapobiec ewentualnemu pojawieniu sie nowych szarych plamek? Nie wiem czy to nie grzyb Pozdrawiam |
|
|
Jeśli to jest połączenie drewna z gipsem pozostaje kolorowy akryl. Jest elastyczny i przylega do jednego i drugiego.
Co do plamek - mogłabyś dać zdjęcie tych plamek? Zapraszam do rejestracji na forum. Wkrótce pierwszy konkurs dla zarejestrowanych użytkowników
Masz stronę internetową Dodaj ją do Katalogu stron Remonty mieszkań Warszawa Szukasz pomysłu na aranżację wnętrza? Zajrzyj do Galerii wykonanych prac |
|
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość