Ile osób potrzebnych jest do remontu?
Mam na myśli sytuację, Że ktoś chce stworzyć profesjonalną ekipę remontową.
ile osób jest potrzebnych do remontu?
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
|
Wszystko zależy od przewidywanego zakresu wykonywanych prac. Jeśli ktoś nastawia się na małe zlecenia, czyli mieszkania, to 3-4 osoby. Większość remontowanych mieszkań nie pomieści większej grupy pracujących w tym samym czasie.
Zapraszam do rejestracji na forum. Wkrótce pierwszy konkurs dla zarejestrowanych użytkowników
Masz stronę internetową Dodaj ją do Katalogu stron Remonty mieszkań Warszawa Szukasz pomysłu na aranżację wnętrza? Zajrzyj do Galerii wykonanych prac |
|
|
ZaleŻy od warunków mieszkaniowych oraz od tempa prac oraz naszej wypłacalności, jako klienta.
|
|
|
Czasem lepiej mieć specjlistę, który wszystko zrobi sam, a wtedy zapłacimy mu mniej niŻ ekipie. Wtedy jednak musimy nastawić się na dłuŻszy, niekoniecznie długi remont.
|
|
|
Myślę, Że do 5 osób. Pamiętaj o tym by mieć w ekipie specjalistów, a nie samych pomocników. Podejmując współpracę pytaj ich co potrafią zrobić, aby potem nie było zaskoczenia.
|
|
|
Nowy
Wszystko zależy od tego na jakie zlecenia się nastawiasz..
|
|
Wszystko zalezy od remontu... ale myślę, że 3 osoby powinny wystarczyć. Na pewno jedna z tych osób powinna być specjalistą i nadzworować precę innych.
|
|
|
A duży ten remont będzie?? Wszystko zalezy co chcemy robić. Zazwyczaj taka ekipa składa się z 3-4 osób.
|
|
|
Cięzkookreślić. Im większy remont to najlepiej aby było więcej ludzi, ale jeśli będzie tylko kilka to wtedy po prostu remont sie przedłuży. Najlepiej aby emont robiły max 3 osoby, wtedy nie ma tłoku.
|
|
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość